Arbeidsongeschiktheidsverzekering Zelfstandige: complex en adviesgevoelig; impactvol product

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….……………….
Veel verschillende mogelijkheden, een hoop kleine lettertjes?

Om tot een goed inzicht  en tot een wel overwogen keuze te kunnen komen, binnen de vele mogelijkheden die tegenwoordig aangeboden worden, kiezen wij allereerst voor een intensief inventarisatie  en voorlichtingstraject.

U krijgt een uitgebreid inventarisatieformulier waarin u uw wensen en persoonlijke omstandigheden kunt aangeven.Daarna ontvangt u van onze AOV Adviseur,  een onafhankelijk en Persoonlijk AOV Adviesrapport, met daarin verschillende voorstellen, en overzichten van mogelijke interessante opties.

Het persoonlijk Adviesrapport met totaaloverzicht van alle AOV producten op de Nederlandse markt  is allereerst gesorteerd op kwaliteit en daarna op premie, op basis van bruto of netto premie, al dan niet rekening houdend met uw belastingvoordeel.

Geheel onafhankelijk AOV adviesrapport, en objectief kwaliteitsadvies met laagste premiegarantie.Volledig inzichtelijke aantrekkelijke kostenstructuur, en ouderwetse service tegen de de scherpste (internet)tarieven.

AOV vergelijken ZZP  met kwaliteits- en laagste premiegarantie?

Over AOV Expert
Gespecialiseerd, middels de nummer-1 internet AOV vergelijkingssite www.aov-zzp.nl, op persoonlijk advies op het gebied van Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers. SEO & Internetmarketing specialist.

Plaats een reactie